Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo parmesão
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 dente de alho
- 500 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 400 g leite
- 60 g farinha
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 150 g queijo Brie cortado em pedaços pequenos
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 300 g massa fresca cortada em tiras (23x16 cm aprox.) (ver dica)
- 30 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 166 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney de coentros e coco
35 Min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5h 30min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8h 45min
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1 Std. 10 Min
Gelado de abacate, menta e chocolate
8 Std.
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30 Min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 Std.
Rolo de batata-doce e castanha
55min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 Min
Crepes de camarão
1 Std. 10 Min
Bruschetta de tahini e salsa com parmesão vegan
35 Min
Peixinhos da horta
50min