Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 pés de hortelã, só as folhas
- 5 pés de cebolinho picado
- 10 pés de coentros, só as folhas
- 20 g manjericão
- 50 g queijo parmesão
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g couve roxa cortada em pedaços pequenos
- 100 g couve-lombarda cortada em pedaços pequenos
- 100 g couve-portuguesa cortada em pedaços pequenos
- 180 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
-
720
g caldo de legumes caseiro
nebo 720 g água e 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 200 g feijão encarnado cozido escorrido
- 20 g manteiga
- 20 g alcaparras
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 0 kJ / 569 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada vegetariana
1j 20 menit
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3 godz. 25 min
Arroz de bacalhau
30 min
Salada de arroz com melancia e mozarela
45 Min
Risoto à portuguesa
1j
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 menit
Risoto de legumes
40 min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1 Std. 15 Min
Chili primavera com cuscuz de hortelã
55 Min
Arroz de favas e enchidos
40 min
Paella primaveril
30 min
Arroz de cogumelos, curgete e manjericão
40 min