Kompatibilní verze
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 80 g queijo cheddar
Ovos
- 1500 g água
- 50 g vinagre
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 4 ovos à temperatura ambiente
Risoto
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 35 g azeite
-
800
g caldo de legumes caseiro
nebo 800 g água e 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de sal
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 320 g arroz p/ risoto
- 20 g manteiga
- 1 limão (raspa e sumo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2414.3 kJ / 577 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 828.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de tomate e frango recheado com limão e ricota
45min
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45min
Risoto de frango com frutos secos
35min
Risoto de bacon e alho-francês
35min
Risoto
30min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min
Risoto à milanesa
25min
Risoto de camarão e leite de coco
30min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1h 20min