Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 99.2 g
- Nasycený tuk
- 32.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 217.9 mg
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Hollandaise sauce
15min
Sabayon
15min
Rice salad
1h
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15 min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Cheese soufflés
30 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20 min