Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 99.2 g
- Nasycený tuk
- 32.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 217.9 mg
Alternativní recepty
Curried carrot and ginger soup
40min
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1h 10min
Warm caramel spice martini
1小时 15 分钟
Fig and maple bourbon fizz
168 Std. 20 Min
Sicilian iced coffee
4h 10min
Carrot and coriander soup
30min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Linzer torte
5 godz. 10 min
Goat's cheese feta roulade
2h 45min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Fraisier sponge
30 godz.
Sabayon
15min