Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 99.2 g
- Nasycený tuk
- 32.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 217.9 mg
Alternativní recepty
Milanese risotto
25min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2hod. 30min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Romesco dip
10min
Pistachio cheesecakes with mango
2hod. 30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Rosemary and eschalot gravy
30min