Zařízení & příslušenství
Duck and cherry salad
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
Herb dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
white wine vinegar2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
canned Morello cherries pitted200 g
Duck breasts
-
duck breasts, skin on (approx. 800 g)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Tarragon cream sauce
-
egg yolks3
-
caster sugar50 g
-
tarragon vinegar (see Tips)30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream120 g
Assembly
-
lettuce leaves of choice, leaves separated1 bunch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
217.9 mg
Protein
29.9 g
Kalorie
5155.8 kJ /
1227.5 kcal
Tuk
99.2 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
32.4 g
Sacharidy
23.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Good food, gluten free
94 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Steamed coconut custards
45 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Peach Bellini
5 Min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Prawn and saffron risotto
30 Min