
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 sprigs fresh mint leaves only
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt to season
- ground black pepper to season
- 200 g canned Morello cherries pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt to season
- ground black pepper to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves of choice, leaves separated
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1227.5 kcal / 5155.8 kJ
- Protein
- 29.9 g
- Tuk
- 99.2 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 32.4 g
- Sodík
- 217.9 mg
Alternativní recepty
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1hod. 40min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1hod. 30min
Gougères
55min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3hod. 10min
Vanilla mascarpone parfait
2hod. 40min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1hod. 30min
Crab linguine
30min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1hod.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min