
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g brown onions cut into halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloins
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g preserved sauerkraut
- 1 dried bay leaf (volitelně)
- 3 juniper berries (volitelně)
- 500 g water
- 750 g potatoes cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp oil for frying
- 250 g onions cut into halves
- 140 g full cream milk
- 40 g unsalted butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 590 kcal / 2467 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Pork and chicken terrine
3hod. 20min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2hod. 30min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1hod. 25min
Lamb spezzatino
1hod. 45min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1hod.
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork and gravy with red wine cabbage
1hod. 10min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1hod.
Pork fillet with mustard
35min