Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée

Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée

4.2 14 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • brown onions cut into halves
    100 g
  • bacon cubes
    100 g
  • pork tenderloin
    500 - 600 g
  • salt
    2 tsp
  • ground pepper
    ¼ tsp
  • ground sweet paprika
    1 - 1 ½ tsp
  • lean bacon, smoked (60-80 g)
    6 - 8 slices
  • preserved sauerkraut
    500 g
  • dried bay leaf (volitelně)
    1
  • juniper berries (volitelně)
    3
  • water
    500 g
  • potatoes cut into pieces (3 cm)
    750 g
  • onions cut into halves
    250 g
  • oil for frying
    3 tbsp
  • full cream milk
    140 g
  • unsalted butter
    40 g
  • ground nutmeg
    2 - 3 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 47 g
Kalorie 2467 kJ / 590 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 6.4 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...