Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g brown onions, cut into halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloins
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g preserved sauerkraut
- 1 dried bay leaf (volitelně)
- 3 juniper berries (volitelně)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp oil, for frying
- 250 g onions, cut into halves
- 140 g full cream milk
- 40 g unsalted butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Žádné hodnocení
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15 min
Cabbage rolls
1u. 50min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Stuffed tomatoes
50 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min