
Zařízení & příslušenství
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Příprava 40min
Celkový 1hod. 10min
4 portions
Suroviny
-
brown onions cut into halves100 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
preserved sauerkraut500 g
-
dried bay leaf (volitelně)1
-
juniper berries (volitelně)3
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3 cm)750 g
-
onions cut into halves250 g
-
oil for frying3 tbsp
-
full cream milk140 g
-
unsalted butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
590 kcal /
2467 kJ
Protein
47 g
Tuk
25 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Fabulous Flavour on Every Level
72 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland