Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g brown onions, cut into halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloins
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g preserved sauerkraut
- 1 dried bay leaf (volitelně)
- 3 juniper berries (volitelně)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp oil, for frying
- 250 g onions, cut into halves
- 140 g full cream milk
- 40 g unsalted butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Pork and apple cider stew
1h 40min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Beef "Burgundy"
40 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Smoked salmon slice
2 Std. 40 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Stuffed zucchini
1h 5min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min