Zařízení & příslušenství
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions
Suroviny
-
brown onions cut into halves100 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
preserved sauerkraut500 g
-
dried bay leaf (volitelně)1
-
juniper berries (volitelně)3
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3 cm)750 g
-
onions cut into halves250 g
-
oil for frying3 tbsp
-
full cream milk140 g
-
unsalted butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
6.4 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bourbon pork ribs
5hod. 50min.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min.
Prawn salad with avocado dressing
35min.
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13hod. 25min.
Meatloaf with red sauce
1hod. 15min.
Beef stroganoff
35min.
Cobb Salad
1hod.
Spelt and chicken salad
1hod. 15min.
Lemon and lamb pie with filo topping
2hod. 40min.
Beef spezzatino
1hod. 45min.
BBQ chicken winglets
1hod. 15min.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min.