Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g brown onions, cut into halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloins
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g preserved sauerkraut
- 1 dried bay leaf (volitelně)
- 3 juniper berries (volitelně)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp oil, for frying
- 250 g onions, cut into halves
- 140 g full cream milk
- 40 g unsalted butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Hungarian goulash
1h 30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Beef Burgundy
1h 45min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Creamy turkey stew (TM5)
3 Std. 50 Min
Seafood panzanella
1h
Veal pizzaiola
40min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Pork fillet with mustard
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min