Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sourdough bread, cut into slices
- 2 garlic cloves
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for garnishing
- 120 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 50 g sherry vinegar, plus extra to taste
- 600 g heirloom yellow tomatoes
- 1 yellow capsicum, cut into halves and deseeded
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 20 g white onion
- 100 g water
- 100 g ice cubes, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp white pepper, plus extra to taste
Assembly
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
- garlic flowers, for garnishing (optional)
- fresh chives, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 817.5 kJ / 194.6 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 336.5 mg
Alternativní recepty
Chicken and port pâté
1h 30min
Basil pesto
10min
Classic zabaglione
15min
Mixed mushroom pâté
1h 25 min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6h 20min
Romesco dip
10min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Broccoli soup with sage oil
30 min