Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sourdough bread, cut into slices
- 2 garlic cloves
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for garnishing
- 120 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 50 g sherry vinegar, plus extra to taste
- 600 g heirloom yellow tomatoes
- 1 yellow capsicum, cut into halves and deseeded
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 20 g white onion
- 100 g water
- 100 g ice cubes, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp white pepper, plus extra to taste
Assembly
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
- garlic flowers, for garnishing (optional)
- fresh chives, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 817.5 kJ / 194.6 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 336.5 mg
Alternativní recepty
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1u. 40min
Classic zabaglione
15 Min
Béarnaise sauce
20min
Creamed spinach
15 Min
Zesty avocado with crab
10 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 Std. 20 Min
Sabayon
15 Min
Guacamole with mango
10 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min