Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce

Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce

4.3 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 10min.
2 portions

Suroviny

Panna cotta
  • unsalted butter for greasing
  • gold strength gelatine leaves
    2
  • cold water for soaking
  • pouring (whipping) cream
    140 g
  • full cream milk
    50 g
  • wasabi paste
    2 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • yuzu juice (see Tips)
    2 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
Prawns
  • cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
    6
  • fresh chives finely chopped
    10 sprigs
  • fresh chervil finely chopped (optional)
    10 sprigs
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • sea salt to season
  • fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
  • yuzu juice (see Tips)
    60 g
  • xanthan gum
    ¼ tsp
  • red grapes cut into halves, to serve
    5

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 1036.1 mg
Protein 17 g
Kalorie 1917.5 kJ / 456.5 kcal
Tuk 38.2 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 19.7 g
Sacharidy 10.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...