Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 38.2 g
- Nasycený tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1036.1 mg
Alternativní recepty
Scallops with pea purée
25 Min
Beurre blanc
15min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15u. 40min
Duck and cherry salad
45 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3小时 55 分钟
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min