Kompatibilní verze
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 764.6 mg
Alternativní recepty
Citrus seafood salad
1h
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Sous-vide Honeyed Figs
1h
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Smoked trout pâté
3h 15min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min