Kompatibilní verze
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 764.6 mg
Alternativní recepty
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Parmesan gelato
4h 30min
Spiced red wine pears
45min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Gougère puffs with salmon mousse
25hod. 35min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30 min