Prawn and trout terrine with horseradish cream

Prawn and trout terrine with horseradish cream

4.9 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 25min.
6 portions

Suroviny

Terrine
  • oil spray for greasing
  • peeled raw prawns (approx. 180 g)
    20
  • hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
    150 g
  • cream cheese
    120 g
  • egg
    1
  • egg yolk
    1
  • lemon juice
    40 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • pouring (whipping) cream
    70 g
  • water
    700 g
Horseradish cream
  • pouring (whipping) cream
    140 g
  • ground horseradish
    2 tbsp
  • fresh chives finely chopped, to serve
    6 sprigs
  • green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
  • micro herbs to serve
  • lemon wedges, to serve
  • bread of choice, to serve (optional)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 764.6 mg
Protein 19.8 g
Kalorie 1468.3 kJ / 349.5 kcal
Tuk 25.7 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...