Prawn and trout terrine with horseradish cream
TM6 TM5 TM31

Prawn and trout terrine with horseradish cream

4.8 (5 hodnocení)

Suroviny

Terrine

  • oil spray, for greasing
  • 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
  • 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
  • 120 g cream cheese
  • 1 egg
  • 1 egg yolk
  • 40 g lemon juice
  • 2 pinches ground black pepper
  • 70 g pouring (whipping) cream
  • 700 g water

Horseradish cream

  • 140 g pouring (whipping) cream
  • 2 tbsp ground horseradish
  • 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
  • green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
  • micro herbs, to serve
  • lemon wedges, to serve
  • bread of choice, to serve (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1468.3 kJ / 349.5 kcal
Protein
19.8 g
Sacharidy
9.3 g
Tuk
25.7 g
Nasycený tuk
14 g
Vláknina
1.9 g
Sodík
764.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty