Kompatibilní verze
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 764.6 mg
Alternativní recepty
Pâtè with Riesling
3 Std.
Béarnaise sauce
10 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Classic zabaglione
15 Min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Scallops with pea purée
25min