Beetroot gazpacho with horseradish créme

Beetroot gazpacho with horseradish créme

3.7 9 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 40min
4 portions

Suroviny

Beetroot gazpacho
  • raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    500 g
  • Lebanese cucumber cut into pieces
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    1 - 2
  • natural yoghurt
    250 g
  • lemon juice
    2 tbsp
  • water chilled
    100 g
  • sea salt to taste
  • ground white pepper to taste
Horseradish créme
  • natural yoghurt
    100 g
  • ground horseradish jarred
    1 - 2 tbsp
  • fresh chives finely chopped, to serve
    1 - 1 ½ tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 156.2 kcal / 656.2 kJ
Protein 7.9 g
Tuk 5.1 g
Sacharidy 17 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sodík 551 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...