Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 551 mg
Alternativní recepty
Broccoli soup with sage oil
30min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Cucumber soup
25min
Green goodness soup
10 Min
Mixed mushroom pâté
1j 25 mnt
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Sunny gazpacho
25min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Zucchini soup
25min