Beetroot gazpacho with horseradish créme
TM6 TM5 TM31

Beetroot gazpacho with horseradish créme

3.7 (9 hodnocení)

Suroviny

Beetroot gazpacho

  • 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 500 g water
  • 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
  • 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 250 g natural yoghurt
  • 2 tbsp lemon juice
  • 100 g water, chilled
  • sea salt, to taste
  • ground white pepper, to taste

Horseradish créme

  • 100 g natural yoghurt
  • 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
  • 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
656.2 kJ / 156.2 kcal
Protein
7.9 g
Sacharidy
17 g
Tuk
5.1 g
Nasycený tuk
2.6 g
Vláknina
4 g
Sodík
551 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty