Zařízení & příslušenství
Beetroot gazpacho with horseradish créme
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
4 portions
Suroviny
Beetroot gazpacho
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice2 tbsp
-
water chilled100 g
-
sea salt to taste
-
ground white pepper to taste
Horseradish créme
-
natural yoghurt100 g
-
ground horseradish jarred1 - 2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
551 mg
Protein
7.9 g
Kalorie
656.2 kJ /
156.2 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Soups for all seasons
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1hod. 35min.
Chicken moghrabieh
25hod. 15min.
Passionfruit and coconut slice
5hod.
Ukrainian borscht
35min.
Rhubarb and vanilla rhumba
25min.
Bloody Maria
2hod. 45min.
Wakame gomasio
20min.
Sunny gazpacho
25min.
Whole cauliflower with pea purée
40min.
Gluten free pizza base
35min.
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1hod. 20min.
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3hod.