Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 551 mg
Alternativní recepty
Cucumber soup with prawn skewers
Žádné hodnocení
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
Classic zabaglione
15min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 Min
Creamed spinach
15min
Sunny gazpacho
25 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Green goodness soup
10 Min
Guacamole with mango
10 Min
Basic vegetable stock
1h