
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water chilled
- sea salt to taste
- ground white pepper to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives finely chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 156.2 kcal / 656.2 kJ
- Protein
- 7.9 g
- Tuk
- 5.1 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Sodík
- 551 mg
Alternativní recepty
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Wasabi mayonnaise
10min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1hod. 10min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Buttermilk balsamic sorbet
12hod. 30min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7hod. 10min
Duck and cherry salad
45min
Sardines with tomato couscous
55min
Grain salad lettuce cups
1hod. 55min
Peaches in white wine syrup
4hod.
Steamed salmon with broccoli pesto
25min