Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 551 mg
Alternativní recepty
Sabayon
15min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Ukrainian borscht
35min
Creamy pea soup
40min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Green goodness soup
10min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Zucchini soup
25min