Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di latte
- 50 g di olio di semi di mais
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6284 kJ / 1502 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 137 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50min
Pesto radicchio e noci
10min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Pesto di nocciole
10min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50min
Pesto di carote e noci
10min
Pesto di mandorle
10min
Pesto di noci
15 Min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Pesto alla siciliana
15 Min