Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
-
300
g di piselli freschi, novelli
nebo 300 g di piselli surgelati - 300 g di fave fresche novelle
- 30 g di vino bianco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- crostini di pane, a piacere, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 397 kJ / 95 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli in umido
1h 30min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 Min
Crema di fave al finocchietto
50 min
Zuppa di fave
50 min
Cozze su crema di zucchine
40min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Vellutata di fave, asparagi e limoni
30 Min
Fave in umido
1h
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2h
Vellutata fredda di fave e ricotta
55 Min