
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
-
300
g di piselli freschi novelli
nebo 300 g di piselli surgelati - 300 g di fave fresche novelle
- 30 g di vino bianco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- crostini di pane a piacere, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 95 kcal / 397 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Tuk
- 3.2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Vellutata di fave, asparagi e limoni
30min
Vellutata di cavolfiore
50min
Fave in umido
1hod.
Ceci in umido
1hod. 30min
Zuppa di fave
50min
Zuppa di ceci e rosmarino
1hod.
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Lenticchie speziate in umido
1hod. 30min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Crema di fave al finocchietto
50min