Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
-
300
g di piselli freschi, novelli
nebo 300 g di piselli surgelati - 300 g di fave fresche novelle
- 30 g di vino bianco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- crostini di pane, a piacere, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 397 kJ / 95 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1 Std.
Antica minestra ai broccoletti
45 Min
Vellutata fredda di fave e ricotta
55 min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Zuppa di carciofi
35 Min
Zuppa di piselli secchi
1h 25 min
Crema di asparagi e curcuma
35 Min
Vellutata di fave, asparagi e limoni
30 Min
Crema di funghi al profumo di tartufo (vegan)
50 Min
Zuppa di fave
50 Min
Zuppa di piselli spezzati
1 Std.
Fave in umido
1 Std.