
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 2 foglie di salvia fresca lavate e asciugate
- 1 pizzico di timo secco tritato
- 1 foglia di alloro secca lavata e asciugata
- 1 coda di rospo (700 g circa)
- 75 g di patate a fette sottili
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di patate a cubetti (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1442 kcal / 6033 kJ
- Protein
- 153.5 g
- Tuk
- 65.5 g
- Sacharidy
- 63.7 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1hod. 20min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Coda di rospo con verdure
40min
Brodetto di Fano
1hod.
Brodetto ricco con crostoni
1hod.
Cernia con salsa mediterranea
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Branzino al cartoccio
1hod. 10min
Cannocchie al Varoma
55min