Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 2 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 pizzico di timo secco tritato
- 1 foglia di alloro secca, lavata e asciugata
- 1 coda di rospo (700 g circa)
- 75 g di patate a fette sottili
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di patate a cubetti (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6033 kJ / 1442 kcal
- Protein
- 153.5 g
- Sacharidy
- 63.7 g
- Tuk
- 65.5 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Branzino al sale aromatico
55min
Orata al sale
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Coda di rospo con verdure
40min
Cannocchie al Varoma
55min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1h 5min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h