Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 2 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 pizzico di timo secco tritato
- 1 foglia di alloro secca, lavata e asciugata
- 1 coda di rospo (700 g circa)
- 75 g di patate a fette sottili
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di patate a cubetti (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6033 kJ / 1442 kcal
- Protein
- 153.5 g
- Sacharidy
- 63.7 g
- Tuk
- 65.5 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 godz. 10 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Orata al sale
40 min
Seppie con i piselli
40 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Coda di rospo con verdure
40 min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Coda di rospo all'andouille
1 Std. 20 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 godz.
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min