Coda di rospo al Varoma in crosta di patate

Coda di rospo al Varoma in crosta di patate

4.2 74 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 cucchiaino di sale grosso
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 2 foglie di salvia fresca lavate e asciugate
  • 1 pizzico di timo secco
  • 1 foglia di alloro secca lavata e asciugata
  • 1 coda di rospo (700 g circa)
  • 75 g di patate a fette sottili
  • 30 g di olive taggiasche denocciolate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di patate a cubetti (1-2 cm)
  • 500 g di acqua

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Protein 153.5 g
Kalorie 6033 kJ / 1442 kcal
Tuk 65.5 g
Vláknina 5.6 g
Sacharidy 63.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...