Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stroužek česneku
- 1 - 2 čajové lžičky mořské soli
- 2 cibule, napůl
- 2 mrkve, na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 400 gramů vody
- 100 gramů vína bílého, suchého
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- 1 konzerva bílé cizrny, konzervované (scezené, cca 265 gramů)
- 2 zelené papriky, na kousky
- 3 rajčata, na čtvrtky
- 400 gramů jehněčího masa, na kostky
- ½ čajové lžičky pepře, mletého
- ½ čajové lžičky římského kmínu, mletého
- ½ čajové lžičky kari
- 5 - 10 lístků bazalky, nakrájených na proužky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1427 kJ / 340 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 dk
Pohankové noky do polévky
40 dk
Marocké jehněčí s kuskusem
Ninguna valoración
Hanácká trošková polévka
8 godz. 55 min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 dk
Eintopf se zelím a kroupami
1sa
Pikantní fazolová polévka
11h
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Hrstková polévka
10h 40 min
Minestrone
45 dk