Cizrnová polévka s jehněčím masem

Cizrnová polévka s jehněčím masem

5.0 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

  • 1 stroužek česneku
  • 1 - 2 čajové lžičky mořské soli
  • 2 cibule napůl
  • 2 mrkve na kousky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 400 gramů vody
  • 100 gramů vína bílého, suchého
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 konzerva bílé cizrny, konzervované (scezené, cca 265 gramů)
  • 2 zelené papriky na kousky
  • 3 rajčata na čtvrtky
  • 400 gramů jehněčího masa na kostky
  • ½ čajové lžičky pepře, mletého
  • ½ čajové lžičky římského kmínu mletého
  • ½ čajové lžičky kari
  • 5 - 10 lístků bazalky nakrájených na proužky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 340 kcal / 1427 kJ
Protein 27 g
Tuk 14 g
Sacharidy 21 g
Vláknina 9.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...