Zařízení & příslušenství
Cizrnová polévka s jehněčím masem
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
1 stroužek česneku
-
1 - 2 čajové lžičky mořské soli
-
2 cibule napůl
-
2 mrkve na kousky
-
20 gramů olivového oleje
-
400 gramů vody
-
100 gramů vína bílého, suchého
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička soli
-
1 konzerva bílé cizrny, konzervované (scezené, cca 265 gramů)
-
2 zelené papriky na kousky
-
3 rajčata na čtvrtky
-
400 gramů jehněčího masa na kostky
-
½ čajové lžičky pepře, mletého
-
½ čajové lžičky římského kmínu mletého
-
½ čajové lžičky kari
-
5 - 10 lístků bazalky nakrájených na proužky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
27 g
Kalorie
1427 kJ /
340 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
9.3 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hanácká trošková polévka
8 Std. 55 Min
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55 Min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 Min
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 Min
Minestrone
45 Min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 Min
Čočkovo-dýňová polévka
1 Std.
Čočková polévka s rajčaty
2 Std. 5 Min
Rajčatová krémová polévka
30 Min
Minestrone s pancettou
25 Min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 Min