
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stroužek česneku
- 1 - 2 čajové lžičky mořské soli
- 2 cibule napůl
- 2 mrkve na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 400 gramů vody
- 100 gramů vína bílého, suchého
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- 1 konzerva bílé cizrny, konzervované (scezené, cca 265 gramů)
- 2 zelené papriky na kousky
- 3 rajčata na čtvrtky
- 400 gramů jehněčího masa na kostky
- ½ čajové lžičky pepře, mletého
- ½ čajové lžičky římského kmínu mletého
- ½ čajové lžičky kari
- 5 - 10 lístků bazalky nakrájených na proužky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 340 kcal / 1427 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45min
Polévka červená z řepy
35min
Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou
1hod. 5min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Polévka z růžičkové kapusty
45min
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Hráškovo-mrkvová polévka
1hod.
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11hod. 20min
Jáhlová polévka se zeleninou
35min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Polévka z červené řepy
40min