
Zařízení & příslušenství
Cizrnová polévka s jehněčím masem
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
1 stroužek česneku
-
1 - 2 čajové lžičky mořské soli
-
2 cibule napůl
-
2 mrkve na kousky
-
20 gramů olivového oleje
-
400 gramů vody
-
100 gramů vína bílého, suchého
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička soli
-
1 konzerva bílé cizrny, konzervované (scezené, cca 265 gramů)
-
2 zelené papriky na kousky
-
3 rajčata na čtvrtky
-
400 gramů jehněčího masa na kostky
-
½ čajové lžičky pepře, mletého
-
½ čajové lžičky římského kmínu mletého
-
½ čajové lžičky kari
-
5 - 10 lístků bazalky nakrájených na proužky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
340 kcal /
1427 kJ
Protein
27 g
Tuk
14 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
9.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Luštěniny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Zeleninová polévka s těstovinami
50 Min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Houbovo-cizrnová směs
9 Std.
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 Min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 Min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 Min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 Min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min
Minestrone s pancettou
25 Min
Čočková polévka s rajčaty
2 Std. 5 Min
Minestrone
45 Min