
Zařízení & příslušenství
Cizrnová polévka s jehněčím masem
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
stroužek česneku1
-
mořské soli1 - 2 čajové lžičky
-
cibule napůl2
-
mrkve na kousky2
-
olivového oleje20 gramů
-
vody400 gramů
-
vína bílého, suchého100 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
soli1 čajová lžička
-
bílé cizrny, konzervované (scezené, cca 265 gramů)1 konzerva
-
zelené papriky na kousky2
-
rajčata na čtvrtky3
-
jehněčího masa na kostky400 gramů
-
pepře, mletého½ čajové lžičky
-
římského kmínu mletého½ čajové lžičky
-
kari½ čajové lžičky
-
lístků bazalky nakrájených na proužky5 - 10
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
340 kcal /
1427 kJ
Protein
27 g
Tuk
14 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
9.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Luštěniny
11 recept
Česká republika
Česká republika