Cizrnová polévka s jehněčím masem

Cizrnová polévka s jehněčím masem

5.0 9 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porce

Suroviny

  • stroužek česneku
    1
  • mořské soli
    1 - 2 čajové lžičky
  • cibule napůl
    2
  • mrkve na kousky
    2
  • olivového oleje
    20 gramů
  • vody
    400 gramů
  • vína bílého, suchého
    100 gramů
  • zeleninové dochucovací pasty
    1 vrchovatá čajová lžička
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • soli
    1 čajová lžička
  • bílé cizrny, konzervované (scezené, cca 265 gramů)
    1 konzerva
  • zelené papriky na kousky
    2
  • rajčata na čtvrtky
    3
  • jehněčího masa na kostky
    400 gramů
  • pepře, mletého
    ½ čajové lžičky
  • římského kmínu mletého
    ½ čajové lžičky
  • kari
    ½ čajové lžičky
  • lístků bazalky nakrájených na proužky
    5 - 10

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 340 kcal / 1427 kJ
Protein 27 g
Tuk 14 g
Sacharidy 21 g
Vláknina 9.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...