Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů másla
- 500 gramů brokolicových růžiček
- 2 - 3 špetky hrubé soli
- 520 gramů vody
- 70 gramů burských oříšků (v oleji nebo nasucho), solených, vyloupaných
- 10 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli paprička, čerstvá, bez semínek
- 70 gramů hroznového oleje
- 15 gramů medu
- 15 gramů limetkové šťávy, čerstvé
- 10 gramů balzamikového octa
- 240 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 130 gramů červené papriky, na menší kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 21.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokolicová pomazánka
15min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4 godz. 30 min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1h
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Pas d’évaluation
Čočkovo-dýňový guláš
1h
Kešu pomazánka s bylinkami
8h 10min
Fazolový burger (veganský)
1h 20min
Podzimní dýňový salát
10min
Gratinovaná dýně s mrkví
50min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min