
Zařízení & příslušenství
Cizrnová polévka s masovými knedlíčky
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
krůtího masa, bez kostí a kůže na kousky (3 cm), částečně zmrazeného 30–60 minut v jedné vrstvě300 gramů
-
parmazánu na kousky50 gramů
-
stroužek česneku2
-
čerstvého oregana jen lístky2 snítky
-
vejce1
-
rajčatového protlaku40 gramů
-
strouhanky35 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
mletého bílého pepře1 ½ čajové lžičky
-
cibule napůl100 gramů
-
olivového oleje50 gramů
-
konzervované bílé cizrny scezené450 gramů
-
vody800 gramů
-
kuřecí dochucovací pasty1 polévková lžíce
-
chilli vloček1 čajová lžička
-
kadeřavé kapusty na proužky (cca 5 cm)50 gramů
-
citrón (volitelně) na plátky, na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
515.3 kcal /
2155.8 kJ
Protein
32.8 g
Tuk
25.8 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
9.8 g
Nasycený tuk
6 g
Sodík
1.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vaříme s krytem mixovacích nožů
10 recept
Česká republika
Česká republika