Cizrnová polévka s masovými knedlíčky

Cizrnová polévka s masovými knedlíčky

4.5 11 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

  • 300 gramů krůtího masa, bez kostí a kůže na kousky (3 cm), částečně zmrazeného 30–60 minut v jedné vrstvě
  • 50 gramů parmazánu na kousky
  • 2 stroužek česneku
  • 2 snítky čerstvého oregana jen lístky
  • 1 vejce
  • 40 gramů rajčatového protlaku
  • 35 gramů strouhanky
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
  • 100 gramů cibule napůl
  • 50 gramů olivového oleje
  • 450 gramů konzervované bílé cizrny scezené
  • 800 gramů vody
  • 1 polévková lžíce kuřecí dochucovací pasty
    2 kuřecí bujóny (pro 0,5 l vody), rozdrobené
  • 1 čajová lžička chilli vloček
  • 50 gramů kadeřavé kapusty na proužky (cca 5 cm)
  • citrón (volitelně) na plátky, na ozdobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1.2 mg
Protein 32.8 g
Kalorie 2155.8 kJ / 515.3 kcal
Tuk 25.8 g
Vláknina 9.8 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...