
Zařízení & příslušenství
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
Příprava 45min
Celkový 1hod. 20min
5 porcí
Suroviny
Knedlíky se špenátem
-
mraženého špenátu, sekaného300 gramů
-
jáhel250 gramů
-
cibule napůl140 gramů
-
stroužky česneku napůl3 - 4
-
čerstvé petržele jen lístky5 snítek
-
másla na kousky30 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 ½ čajové lžičky
-
soli2 čajové lžičky
-
mandlového mléka400 gramů
-
bramborového škrobu1 - 2 polévkové lžíce
-
mozzarelly na kousky125 - 150 gramů
-
vejce2
-
nastrouhané citrónové kůry1 čajová lžička
-
mletého černého pepře3 - 4 špetky
-
mletého muškátového oříšku2 - 3 špetky
Rajčatové ragú
-
cibule napůl100 gramů
-
stroužek česneku1
-
olivového oleje plus navíc na vymazání20 gramů
-
sekaných rajčat v plechovce400 gramů
-
rajčatového protlaku30 gramů
-
cukru1 čajová lžička
-
sušeného oregana1 - 2 čajové lžičky
-
soli½ čajové lžičky
-
nastrouhané citrónové kůry1 čajová lžička
-
vody100 gramů
-
cherry rajčat napůl500 gramů
-
čerstvé bazalky jen lístky4 snítky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
482 kcal /
2015 kJ
Protein
19 g
Tuk
21 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
1502 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Bez lepku a chutně
10 recept
Česká republika
Česká republika