Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů sýru gouda
- 70 gramů pórku
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů červené chilli papričky, jakéhokoliv druhu, nakrájené na plátky (1 cm)
- 30 gramů olivového oleje
- 150 gramů červené papriky, nakrájené na kostičky (1 cm)
- 200 gramů vařené šunky, na kostičky
- 250 gramů brokolice, na kousky (1 cm)
- 750 gramů tvarohu
- 3 vejce
- 2 gramů xanthanové gumy
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky mleté uzené sladké papriky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2073 kJ / 495 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1494.8 mg
Alternativní recepty
Středomořský bramborový salát
1 godz. 10 min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 Min
Cuketovo-bramborová nádivka
1 Std. 5 Min
Mangové válečky s banánovo-mangovou omáčkou
30 Min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1 Std.
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 Min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 Min
Špaldový salát
20min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1 Std. 40 Min
Avokádový tatarák
15min