Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 200 g buckwheat groats
- 1 pinch salt
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 45 g water
- plain flour, for dusting
Filling
- 100 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 250 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 5 eggs
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 50 g fresh spinach leaves, torn into pieces
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1323 kJ / 315 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 285.8 mg
Alternativní recepty
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Mediterranean vegetable bake
50min
Filo spinach slice
55min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Vegetarian quiche
1h 55min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min