Zařízení & příslušenství
Beetroot, feta and spinach quiche
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
8 portions
Suroviny
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
water45 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
raw beetroot peeled and cut into quarters250 g
-
eggs5
-
full cream milk400 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh spinach leaves torn into pieces50 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
285.8 mg
Protein
12.5 g
Kalorie
1323 kJ /
315 kcal
Tuk
18.6 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
10.5 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Buckwheat
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Ham and zucchini quiche
1hod. 45min.
Feta, spinach and potato frittata
1hod.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1hod. 35min.
Vegetarian quiche
1hod. 55min.
Polenta zucchini slice
2hod. 10min.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1hod. 5min.
Mediterranean carrot fritters
1hod.
Pumpkin tart
2hod. 15min.
Vegetable bake with goat's feta
1hod. 30min.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1hod. 50min.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min.