
Zařízení & příslušenství
Beetroot, feta and spinach quiche
Příprava 30min
Celkový 1hod. 40min
8 portions
Suroviny
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
water45 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
raw beetroot peeled and cut into quarters250 g
-
eggs5
-
full cream milk400 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh spinach leaves torn into pieces50 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
315 kcal /
1323 kJ
Protein
12.5 g
Tuk
18.6 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
10.5 g
Sodík
285.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Focus on Buckwheat
9 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland