Beetroot, feta and spinach quiche

Beetroot, feta and spinach quiche

3.8 90 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
8 portions

Suroviny

Pastry
  • buckwheat groats
    200 g
  • salt
    1 pinch
  • unsalted butter chilled and cut into pieces
    100 g
  • water
    45 g
  • plain flour for dusting
Filling
  • brown onion cut into halves
    100 g
  • garlic clove
    1
  • raw beetroot peeled and cut into quarters
    250 g
  • eggs
    5
  • full cream milk
    400 g
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • fresh spinach leaves torn into pieces
    50 g
  • feta cheese cut into pieces (1 cm)
    100 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 285.8 mg
Protein 12.5 g
Kalorie 1323 kJ / 315 kcal
Tuk 18.6 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 10.5 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...