Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomates pera maduros (en cuartos)
- 2 yogures griegos
- 2 cucharaditas de sal
- 30 g de zumo de limón
- 70 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 2 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 200 g de cubitos de hielo
- 6 tomates cherry en mitades (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 2.71 g
- Sacharidy
- 2.68 g
- Tuk
- 15.85 g
- Vláknina
- 0.09 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45min
Sopa fría de pepino al eneldo
5min
Crema fría de tomate y albahaca
5min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Gazpacho de hummus
2h 5min
Crema fría de manzana al curry
5 godz. 40 min
Gazpacho de espárragos blancos
1 Std. 5 Min
Crema bretona (de judías blancas)
30min
Crema de pepino y aguacate
5min
Gazpacho de zanahorias
10 min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30min
Sopa fría de manzana y puerro
2h 40min