Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche

Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche

4.1 42 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
6 raciones

Suroviny

  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de apio nabo en trozos
    500 g
    500 g de nabos, en trozos
  • manzana Golden en trozos y sin pepitas (100-150 g)
    1
  • de agua
    800 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    1 pellizco
  • mejillones en escabeche
    12 - 18
  • de cebollino fresco picado
    1 - 2 cucharadas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 101 kcal / 423 kJ
Protein 4 g
Tuk 7.4 g
Sacharidy 4.8 g
Vláknina 2.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...