Kompatibilní verze
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
-
500
g de apio nabo en trozos
nebo 500 g de nabos en trozos - 1 manzana Golden en trozos y sin pepitas (100-150 g)
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 12 - 18 mejillones en escabeche
- 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 423 kJ / 101 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1h
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de apio
40 min
Sopa fría de manzana y puerro
2 Std. 40 Min
Crema de calabaza con curry
35 min
Crema de hinojo
30 min
Crema de chirivía y manzana
30 min
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
1h 15min
Sopa de manzana y apio
45 Min
Crema de escarola con queso feta
35 min
Vichyssoise de apio
40 min
Sopa de coliflor al curry
40 min