
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů loupaných mandlí
- 750 gramů vody
- 1 čajová lžička soli podle chuti
- 250 gramů krup předem 30 minut namočených
- 500 gramů květáku
- 250 gramů ricotty nebo čerstvého tvarohu
- 200 gramů mléka
- 100 gramů sušené šunky na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 233 kcal / 974 kJ
- Protein
- 13.6 g
- Tuk
- 8.8 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomalu vařené fazole haricot
14hod. 40min
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min
Kořeněná kukuřično-meruňková kaše
15min
Čočková sekaná
6hod. 20min
Kroupový salát s rajčaty
45min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Pohankové noky do polévky
40min
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10hod. 50min
Kroupy se žampióny
55min