Zařízení & příslušenství
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 porcí
Suroviny
-
50 gramů loupaných mandlí
-
750 gramů vody
-
1 čajová lžička soli podle chuti
-
250 gramů krup předem 30 minut namočených
-
500 gramů květáku
-
250 gramů ricotty nebo čerstvého tvarohu
-
200 gramů mléka
-
100 gramů sušené šunky na plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13.6 g
Kalorie
974 kJ /
233 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
5.2 g
Sacharidy
26.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pro pocit lehkosti
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min.
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1hod. 20min.
Cizrnové karbanátky
11hod. 10min.
Vařené jáhly
45min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Vařený bulgur
35min.
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min.
Čočková sekaná
6hod. 20min.
Pohankové noky do polévky
40min.
Kroupy se žampióny
55min.
Dušená mrkev
20min.
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min.