Roggen-Malzbier-Brot

Roggen-Malzbier-Brot

4.7 1.3K hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
20 Scheiben

Suroviny

  • Roggenmehl Type 1150
    400 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Malzbier
    330 g
  • Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
    150 g
  • Butter weich
    30 g
  • Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
    1 Pck.
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Salz
    2 ½ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 4 g
Kalorie 617 kJ / 172 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...