
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre doux
- 300 g d'épaule de veau détaillée en dés (2 cm env.)
- 125 g de tomates entières pelées au jus
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais
- le jus d'un citron jaune
- 2 brins de persil frais ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 290 kcal / 1213 kJ
- Protein
- 32.5 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1hod.
Blanquette de veau
1hod. 15min
Navarin d'agneau printanier
1hod. 20min
Blanquette de veau
1hod.
Osso-buco
1hod. 20min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Sauté de porc à la provençale
1hod. 5min
Poule au pot béarnaise
2hod. 15min
Sauté de veau Marengo
1hod. 15min
Sauté de veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1hod. 30min
Blanquette de veau vapeur
1hod. 10min