Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre doux
- 300 g d'épaule de veau, détaillée en dés (2 cm env.)
- 125 g de tomates entières pelées au jus
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais
- le jus d'un citron jaune
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de veau
1h 15min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
55min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Osso-buco
1h 20min
Sauté de porc au curry
1h
Longe de porc à la riojana
50min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min