Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre doux
- 300 g d'épaule de veau, détaillée en dés (2 cm env.)
- 125 g de tomates entières pelées au jus
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais
- le jus d'un citron jaune
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min
Navarin d'agneau
1h 15 min
Osso-buco
1h 20 min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Sauté de veau Marengo
55 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Navarin d'agneau printanier
1h 20 min
Blanquette de veau
1h 15 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Veau aux olives
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min