Veau Marengo

Veau Marengo

4.3 120 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
2 portions

Suroviny

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g de beurre doux
  • 300 g d'épaule de veau détaillée en dés (2 cm env.)
  • 125 g de tomates entières pelées au jus
  • 50 g de vin blanc
  • 1 c. à café de thym déshydraté
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de champignons de Paris frais
  • le jus d'un citron jaune
  • 2 brins de persil frais ciselés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 32.5 g
Kalorie 1213 kJ / 290 kcal
Tuk 12 g
Sacharidy 7.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...