Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Crema di ceci con vongole
40min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30min
Mousse di baccalà e avocado
30min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min