Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Sformato di baccalà
3h 30min
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Baccalá alle olive
25 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Baccalà alla ligure
1h