Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 6 tomates secos (aprox. 20 g)
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de hojas de acelgas troceadas
- 650 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de pasta corta seca (tipo coditos o tiburón)
- 8 aceitunas negras sin hueso (en rodajas)
- 8 aceitunas verdes sin hueso (en rodajas)
- 50 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1773 kJ / 424 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 56.84 g
- Tuk
- 15.23 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Tabulé de lentejas
10min
Brócoli con pasta, atún y mayonesa
25min
Lentejas con tomate y acelgas
30 min
Pasta con berenjena y pez espada
30 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 min
Ensalada de cebada perlada con verduras
45 min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50min
Fusilli con guisantes, habas y verduras de primavera
35min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30 min