Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 6 tomates secos (aprox. 20 g)
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de hojas de acelgas troceadas
- 650 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de pasta corta seca (tipo coditos o tiburón)
- 8 aceitunas negras sin hueso (en rodajas)
- 8 aceitunas verdes sin hueso (en rodajas)
- 50 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1773 kJ / 424 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 56.84 g
- Tuk
- 15.23 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30 min
Fideos con verduras
30 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Pastel de patata con kale
1h 40min
Ribollita
2h
Sopa de apio con patata
35min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45min
Lentejas con tomate y acelgas
30 min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20min
Sopa de los hortelanos
30 min
Guiso de invierno
40min