Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
- 130 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola integrale
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1872 kJ / 447.5 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 48.4 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Anelli di totano in umido
30 min
Seppie con i piselli
40 min
Paella de marisco
1h 20 min
Polpetti affogati
45 min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Zuppa del pescatore
50 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20 min
Zuppa di cozze
1h
Risotto al nero di calamari
40 min
Penne al ragù di polpo
1h