
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
- 130 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola integrale
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 447.5 kcal / 1872 kJ
- Protein
- 33.4 g
- Tuk
- 9.8 g
- Sacharidy
- 48.4 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Fregola ai frutti di mare
40min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1hod.
Penne al ragù di polpo
1hod.
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2hod.
Seppie con i piselli
40min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3hod.
Polpo con patate alla salentina
1hod. 10min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3hod. 45min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Malloreddus alla campidanese
3hod.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.