Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
- 130 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola integrale
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1872 kJ / 447.5 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 48.4 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Seppie in zimino
40 Min
Polpetti affogati
45 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Fregola ai frutti di mare
40 Min
Polpetti all'inferno
40 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Fregola con le arselle
45 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Risotto al nero di seppia
35 Min