Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
- 130 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola integrale
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1872 kJ / 447.5 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 48.4 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppie con i piselli
40min
Risotto al nero di calamari
40min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Polpo su farinata di ceci
5h
Scampi alla busara
35min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Malloreddus alla campidanese
3h
Polpetti all'inferno
40min