Fagiolini in gremolada

Fagiolini in gremolada

4.3 95 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
5 porzioni

Suroviny

  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
    30 g di pecorino Romano, a pezzi
  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 450 g di acqua
  • 450 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 3 cucchiai olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 cucchiai di pinoli, tostati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 3 g
Kalorie 531 kJ / 127 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...