Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
30
g di Parmigiano reggiano a pezzi
nebo 30 g di pecorino Romano a pezzi - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
- 450 g di acqua
- 450 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di pinoli, tostati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Fagiolini insaporiti
25min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Insalata di cavolfiori e patate
30min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Insalatona con asparagi al Varoma
45min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min