Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
30
g di Parmigiano reggiano a pezzi
nebo 30 g di pecorino Romano a pezzi - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
- 450 g di acqua
- 450 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di pinoli, tostati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Fagiolini insaporiti
25 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 min
Insalata di fagiolini
40 min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Spinaci al burro
30 min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1 Std.