
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
30
g di Parmigiano reggiano a pezzi
nebo 30 g di pecorino Romano a pezzi - 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
- 450 g di acqua
- 450 g di fagiolini verdi freschi puliti
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di pinoli, tostati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 127 kcal / 531 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Insalata di fagiolini
40min
Asparagi alla parmigiana
50min
Fagiolini insaporiti
25min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1hod.
Patate e fagiolini al pesto
35min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Finocchi alla valdostana
40min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Spinaci al burro
30min