Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Parmesan cheese
- 450 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fresh thyme leaves
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, boiling
- 240 g cooked chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 250 g dried pasta, fusilli or penne
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 68.4 g
- Tuk
- 4.3 g
Alternativní recepty
Vegetable pasta sauce
40 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min