
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Parmesan cheese
- 450 g butternut squash cut in pieces (3 cm)
- 1 fresh red chilli halved, deseeded
- 1 tsp fresh thyme leaves
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water boiling
- 240 g cooked chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 250 g dried pasta fusilli or penne
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 373 kcal / 1562 kJ
- Protein
- 15.2 g
- Tuk
- 4.3 g
- Sacharidy
- 68.4 g
Alternativní recepty
Baked Penne with Vegetables
1hod. 5min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Creamy Pea Pasta
25min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1hod.
Potato Curry
12hod. 50min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Quinoa Broth
35min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetable Tart
1hod. 15min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1hod. 15min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Pasta with Vegetable Ragout
45min