Zařízení & příslušenství
Pasta with Squash and Chickpeas
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese20 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)450 g
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water boiling500 g
-
cooked chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
dried pasta fusilli or penne250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped1 bunch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
15.2 g
Kalorie
1562 kJ /
373 kcal
Tuk
4.3 g
Sacharidy
68.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
More Midweek Meals
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min.
Vegetable Stroganoff
30min.
Aubergine and Tomato Pasta
45min.
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min.
Vegetable pasta sauce
40min.
Asparagus and Pea Pasta
20min.
Spring Vegetable Penne
45min.
Cauliflower Mac and Cheese
1hod. 40min.
Butternut Squash Macaroni Cheese
1hod. 15min.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1hod.
Pasta with Vegetable Ragout
45min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min.