Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Parmesan cheese
- 450 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fresh thyme leaves
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, boiling
- 240 g cooked chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 250 g dried pasta, fusilli or penne
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 68.4 g
- Tuk
- 4.3 g
Alternativní recepty
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Creamy Pea Pasta
25 Min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 Std.
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Pasta and Chickpea Salad
25 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min