Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 180 g de cebolla en cuartos
- 100 - 120 g de pimiento verde en trozos
- 100 - 120 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 130 - 150 g de tomate maduro en cuartos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de panceta fresca de cerdo (en trozos pequeños)
-
1
cucharadita colmada de pimentón dulce
nebo 1 cucharadita colmada de pimentón picante - 500 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 800 g de pochas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 6 guindillas verdes en vinagre para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1747 kJ / 417 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 586 mg
Alternativní recepty
Judías pintas con verduras
35min
Cardo a la cerveza
25 Min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 Min
Sopa de ajo
40 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 Min
Judías verdes con tomate
45 Min
Patatas a la riojana
40 Min
Guiso de judías pintas con arroz
40 Min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Porrusalda con calabaza
50min
Marmitako
40 Min