Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 180 g de cebolla en cuartos
- 100 - 120 g de pimiento verde en trozos
- 100 - 120 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 130 - 150 g de tomate maduro en cuartos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de panceta fresca de cerdo (en trozos pequeños)
-
1
cucharadita colmada de pimentón dulce
nebo 1 cucharadita colmada de pimentón picante - 500 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 800 g de pochas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 6 guindillas verdes en vinagre para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1747 kJ / 417 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 586 mg
Alternativní recepty
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Potaje de vigilia
30 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 мин.
Porrusalda con calabaza
50 мин.
Cardo con almendras
20 Min
Alubias con bacalao
30 min
Sopa de ajo
40 мин.
Patatas a la riojana
40 мин.
Judías blancas a la hortelana
45 min
Alubias con gambas
20 Min
Marmitako
40 мин.