Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de puerro en rodajas
- 40 g de cebolla
- 40 g de zanahoria
- 15 g de aceite de oliva
- 80 g de calabacín en dados de aprox. 1.5 cm
- 50 g de judías verdes frescas en trozos de aprox. 1.5 cm
- 70 g de patata en dados de aprox. 1.5 cm
- 400 g de agua
- 100 g de carne de ternera en trozos de aprox. 1.5 cm (por ej. solomillo)
- 1 quesitos en porciones
- 60 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 8.55 g
- Sacharidy
- 8.48 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 3.11 g
Alternativní recepty
Crema de verduras tradicional (sin sofrito)
50 min
Lentejas guisadas
50 min
Lentejas con arroz y manzana
2h 35min
Potaje de judías con borrajas
30 min
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25 min
Sopita de arroz
20min
Puré de arroz y calabacín con pavo
20min
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45 min
Pasta con hinojo y merluza
25 min
Puré de patata, zanahoria y calabacín
30 min
Crema de patata, lechuga y arroz
30 min
Arroz caldoso con especias
40 min