Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 cebollas rojas (aprox. 200 g) cortadas en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 pellizco de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 100 g de jamón ibérico picado
- 2 cucharadas de pulpa de pimiento choricero
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 100 g de agua
- 6 trozos de bacalao en salazón remojado y desalado
- perejil fresco picado para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Bacalao con chirlas
45 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Merluza a la gallega
40 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Dorada a la catalana
30 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.