Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Lammfleisch, in Würfeln (2 cm)
- 30 g Limettensaft
- 60 g Olivenöl
- 4 TL Colombo-Gewürzmischung oder ein anderes Currypulver
- 1 Aubergine (ca. 250 g), in Würfeln (2 cm)
- 2 TL Salz
- 120 g Frühlingszwiebeln, grüne Teile in Ringen (1 mm), weiße Teile in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 1 Chilischote, frisch, mittelgroß (z.B. Habanero oder Vogelaugenchili), entkernt
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 Gewürznelke
- 200 g Wasser
- 250 g Süßkartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Gemüsereis mit Lamm
40 Min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 Std. 10 Min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 Min
Hähnchenbrust Genovese
35 Min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Zitronen-Hähnchen
50 Min
Curryhuhn
2 Std. 40 Min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40 Min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 Min