Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 8 Stängel Koriander
- 1 rote Paprika, in Stücken (4 cm)
- 1 Limette, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 3 EL Olivenöl
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Chiliflocken
- 2 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stücke Seelachsfilet (à 140 g)
- 1200 g Wasser
- 120 g Wildreismischung (Basmati-Wildreis)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1415 kJ / 337 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Zitronen-Hähnchen
50 min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1sa
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1sa
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 min
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35 min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45 min
Edelfischragout
35 min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min