Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 8 Stängel Koriander
- 1 rote Paprika, in Stücken (4 cm)
- 1 Limette, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 3 EL Olivenöl
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Chiliflocken
- 2 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stücke Seelachsfilet (à 140 g)
- 1200 g Wasser
- 120 g Wildreismischung (Basmati-Wildreis)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1415 kJ / 337 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Fischcurry
55min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Garnelen mit Bohnenduo
35 Min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Kräutergarnelen mit Spitzpaprika
1h
Edelfischragout
35 Min
Tagine mit Seeteufel
1h
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h