Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 8 Stängel Koriander
- 1 rote Paprika, in Stücken (4 cm)
- 1 Limette, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 3 EL Olivenöl
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Chiliflocken
- 2 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stücke Seelachsfilet (à 140 g)
- 1200 g Wasser
- 120 g Wildreismischung (Basmati-Wildreis)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1415 kJ / 337 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 Min
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 Min
Fischcurry
55 Min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Zitronen-Hähnchen
50 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Zander mit Spinat
30min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45 Min