Beetroot Carpaccio with Burrata

5.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portions

Suroviny

  • extra virgin olive oil
    140 g
  • white wine vinegar
    60 g
  • lemon juice
    30 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • maple syrup
    15 g
  • dried basil
    5 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Beetroots
  • baby beetroot trimmed
    800 g
  • water
    1100 g
  • rocket salad
    120 g
  • burrata cheese torn in pieces
    250 g
  • pomegranate seeds (volitelně)
    2 Tbsp
  • pecan nuts (volitelně) roughly chopped
    2 Tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 436.8 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 1271.4 kJ / 303.9 kcal
Tuk 24.7 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 12.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...