Zařízení & příslušenství
Beetroot Carpaccio with Burrata
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (volitelně)2 Tbsp
-
pecan nuts (volitelně) roughly chopped2 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
436.8 mg
Protein
9.1 g
Kalorie
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Tuk
24.7 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
12.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Crispy Smashed Potato Salad
1hod. 30min.
Spooky Spaghetti and Meatballs
Žádné hodnocení
Coconut Dhal
Žádné hodnocení
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min.
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min.
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2hod.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1hod.
Rich Tomato Sauce
30min.
Spanish Tortilla
1hod.
Smoked Salmon Pâté
5min.
Sumac-spiced Houmous
5min.