Zařízení & příslušenství
Beetroot Carpaccio with Burrata
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (volitelně)2 Tbsp
-
pecan nuts (volitelně) roughly chopped2 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
436.8 mg
Protein
9.1 g
Kalorie
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Tuk
24.7 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
12.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Festive Camembert Wreath
1hod. 50min.
Lemonade
5min.
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min.
Orange and Pear Pavlova
5hod.
French Onion Soup (TM5)
1hod.
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min.
Pistachio Cream Pasta
30min.
Express Strawberries Dessert
5min.
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min.
Aubergine and Lentil Salad
40min.
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min.