Zařízení & příslušenství
Tempeh Bolognaise
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
shallot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
firm tofu cut in cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
courgette cut in pieces (approx. 115 g)½
-
carrot cut in pieces (approx. 135 g)1
-
tomato purée40 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine30 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
vegetarian hard cheese, shaved, for servingParmesan cheese shaved, for serving50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
10 g
Kalorie
994 kJ /
236 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Cooking
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min.
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2hod. 20min.
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min.
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min.
Leftover Curry
1hod. 10min.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min.
Pasta with Vegetable Ragout
45min.
Sweet Potato Curry
30min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min.