Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tempeh mince
- 3 garlic cloves
- 1 shallot
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g firm tofu, cut in cubes (2 cm)
- 50 g tamari
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried sage
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried oregano
Bolognaise sauce
- ½ courgette, cut in pieces (approx. 115 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 135 g)
- 40 g tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 30 g red wine
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
-
50
g Parmesan cheese, shaved, for serving
nebo vegetarian hard cheese, shaved, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 994 kJ / 236 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Sweet Potato Curry
30 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35 min
Bolognese Sauce
1h 15 min
Leftover Curry
1h 10 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Pasta alla Norma
50 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min