Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de cebolla, en trozos
- 5 g de jengibre fresco, pelado y en rebanadas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdas de aceite de oliva
- 100 g de pasta de curry rojo
- 10 g de azúcar
- 300 g de crema de coco
- 1400 g de agua
- ½ cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 2 cdas de salsa de pescado
- 1 cda de pulpa de tamarindo
- 500 g de camote naranja, pelado y en cubos (2 cm)
- 300 g de vainas de chícharos chinos, sin las puntas
- 200 g de hongos cremini, en rebanadas
-
100
g de broccolini
nebo 100 g de brócoli - 75 g de ejotes, sin tallos
-
2
piezas de chiles rojos, frescos sin semillas y picados
nebo 2 chiles serranos rojos, sin semillas y picados - 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 10 hojas de cilantro, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de cebolla vegana
35 min
Crema de ejote
30 min
Ensalada tibia de frijoles
25 min
Keppe de quinoa
1h
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 min
Curry de espinaca y queso fresco
13u.
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Kebbes vegetarianos de habas
1 Std. 40 Min
Pollo y couscous Marroquí
45 min
Crema vegana de nuez
25 min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min
Crema Ácida vegana
10min