Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 g de hojas de espinaca fresca
- 100 g de bolillo, de un día, en trozos (3-4 cm)
- 80 g de leche de soya
- 50 g de nuez de castilla, pelada
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 5 g de espirulina en polvo
- 30 g de pan molido
- ½ cdita de orégano seco
- 1 cdita de sal
- 3 pizcas de pimienta negra recién molida
- aceite de oliva, para engrasar
- pan molido, para espolvorear
- 2 cdas de aceite de oliva
-
150
g de rúcula
nebo 150 g de hojas de espinaca fresca - 50 g de jitomates cherry, en mitades
- nuez troceada, para decorar
- hoja de perejil fresco, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1162 kJ / 277.8 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 630.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boloñesa de lentejas
35 Min
Enchiladas poblanas veganas
40 λεπτ.
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Empanadas de soja
20min
Fajitas de tofu y verduras
25 Min
Ñoquis de coliflor con salsa de kiwi
45min
Curry de papa (Ala hodi)
40 λεπτ.
Estofado de calabaza, tofu y mariscos
1h 10min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min