Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 g de hojas de espinaca fresca
- 100 g de bolillo, de un día, en trozos (3-4 cm)
- 80 g de leche de soya
- 50 g de nuez de castilla, pelada
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 5 g de espirulina en polvo
- 30 g de pan molido
- ½ cdita de orégano seco
- 1 cdita de sal
- 3 pizcas de pimienta negra recién molida
- aceite de oliva, para engrasar
- pan molido, para espolvorear
- 2 cdas de aceite de oliva
-
150
g de rúcula
nebo 150 g de hojas de espinaca fresca - 50 g de jitomates cherry, en mitades
- nuez troceada, para decorar
- hoja de perejil fresco, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1162 kJ / 277.8 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 630.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wraps de verduras
30 min
Bowl con falafel de lentejas y granada
2u. 35min
Crema vegana
10 min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 Min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 Min
Curry katsu de tofu vegano
30 min
Chiles rellenos de soya
45 min
Jamón de frijol vegano
3h
Hamburguesas de tofu
8 Std. 10 Min
Enchiladas poblanas veganas
40 Min
Crema Ácida vegana
10 min