Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Tomaten, geviertelt
- 50 g Zitronengras, frisch, in Stücken (1 cm)
- 15 g Galgant (Thai-Ingwer), frische Wurzel, frisch, in dünnen Scheiben
- 8 Kaffir-Limettenblätter, frisch, frisch, ein- aber nicht durchgerissen
- 100 g Thai-Chili-Sauce und etwas mehr
- 2 Würfel Fischbrühe (für je 0,5 l)
- 1000 g Wasser
- 250 g Fischfilets (z.B. Red Snapper, Dorade, Seeteufel, Seebarsch), in mundgerechten Stücken
- 120 g Austernpilze
- 20 g Palmzucker
- 100 g Venusmuscheln, frisch, gut gereinigt
- 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält
- 20 g Fischsauce
- 20 g Limettensaft
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asia-Gemüse
25 Min
Tagine mit Seeteufel
1h
Gurkensalat mit Wakame-Algen
40 Min
Papayasalat
20 Min
Garnelen-Chili
40 Min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Scharfe Garnelensuppe
35 min
Gambas Piri-Piri
25 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min