Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mexikanische Salsa
-
½
Jalapeño Chili, nach Wunsch entkernt
nebo ½ grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt - 3 Stängel Koriander, abgezupft
- ½ rote Zwiebel
- 250 g Tomaten, geviertelt
- 15 g Limettensaft
- ½ TL Salz
Frutti di Mare
- 1500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Meeresfrüchte, TK
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 440 kJ / 105 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Garnelen Aglio e Olio
20 Min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 Min
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h