Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mexikanische Salsa
-
½
Jalapeño Chili, nach Wunsch entkernt
nebo ½ grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt - 3 Stängel Koriander, abgezupft
- ½ rote Zwiebel
- 250 g Tomaten, geviertelt
- 15 g Limettensaft
- ½ TL Salz
Frutti di Mare
- 1500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Meeresfrüchte, TK
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 440 kJ / 105 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riesengarnelen in Cognac
20min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Seafood-Eintopf
50 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Fischbrühe
30min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Tintenfischsauce
40min
Garnelen Aglio e Olio
20min