Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten (ersatzweise Rotbarsch- oder Seelachsfilets)
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 250 g Tomaten, halbiert
- 20 g Balsamico, hell
- 30 g Kalbsfond
- 30 g Prosecco
- 2 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 250 g Zucchini, in Stücken
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
- 3 EL Sojabohnensprossen
- 100 g Fenchel, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Weißwein
- 1 EL Speisestärke
- 6 Cherry-Tomaten, halbiert, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1000 kJ / 239 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1sa
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 min
Zander mit Spinat
30 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Tagine mit Seeteufel
1sa
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1sa 20 dk
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 min
Seezungenröllchen
50 min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1sa
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 min
Edelfischragout
35 min