
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten (ersatzweise Rotbarsch- oder Seelachsfilets)
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Rosmarin Nadeln abgezupft
- 250 g Tomaten halbiert
- 20 g Balsamico, hell
- 30 g Kalbsfond
- 30 g Prosecco
- 2 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 150 g Möhren in Stücken
- 100 g Porree in Stücken
- 250 g Zucchini in Stücken
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
- 3 EL Sojabohnensprossen
- 100 g Fenchel in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Weißwein
- 1 EL Speisestärke
- 6 Cherry-Tomaten halbiert, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 239 kcal / 1000 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saibling mit Artischocken
40min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Edelfischragout
35min