Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce

Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce

2.8 12 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 10min.
4 Portionen

Suroviny

  • Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten (ersatzweise Rotbarsch- oder Seelachsfilets)
    750 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rosmarin Nadeln abgezupft
    3 Stängel
  • Tomaten halbiert
    250 g
  • Balsamico, hell
    20 g
  • Kalbsfond
    30 g
  • Prosecco
    30 g
  • Salz
    2 TL
  • Zucker
    1 TL
  • Möhren in Stücken
    150 g
  • Porree in Stücken
    100 g
  • Zucchini in Stücken
    250 g
  • Wasser und etwas mehr zum Anrühren
    400 g
  • Sojabohnensprossen
    3 EL
  • Fenchel in Stücken
    100 g
  • Butter
    30 g
  • Weißwein
    100 g
  • Speisestärke
    1 EL
  • Cherry-Tomaten halbiert, zum Dekorieren
    6

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 32 g
Kalorie 1000 kJ / 239 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 4.3 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...