Zařízení & příslušenství
Indisches Lammcurry
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 Portionen
Suroviny
-
Zwiebeln halbiert250 g
-
Knoblauchzehen2
-
Chilischoten, rot, getrocknet3 - 4
-
Olivenöl2 EL
-
Lammkeule ausgelöst, in Würfeln (4 cm)800 g
-
Kurkuma, gemahlen1 TL
-
Garam Masala1 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Gemüsebrühe, flüssig250 g
-
Kartoffeln in Stücken (3 cm)400 g
-
grüne Bohnen in Stücken250 g
-
Honig1 TL
-
Zitronensaft1 EL
-
Dill abgezupft4 Stängel
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
43 g
Kalorie
2021 kJ /
482 kcal
Tuk
23 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Kerala Fisch Curry
30min.
Schnelles Lamm Dhansak
50min.
Meeresfrüchte Korma
40min.
Lamm Rogan Josh
1hod. 45min.
Schnelles Lamm-Dhansak
45min.
Jungli Laal Maas
5hod.
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1hod.
Garnelen Bhuna
30min.
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1hod. 15min.
Beef Madras
1hod. 30min.
Chicken Saag
50min.
Chicken Jalfrezi
1hod.