Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert
- 400 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- Wasser für die Muscheln
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen und für die Muscheln
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl und 1 EL mehr für die Muscheln
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Schalotte, halbiert
- 1 Chilischote, rot, getrocknet, entkernt
- 500 g Fischfilets (z.B. Seezunge, Seebarbe), in mundgerechten Stücken
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Tintenfische, ganz, klein, in mundgerechten Stücken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Weißwein
- ½ TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 983 kJ / 234 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 Min
Fisch-Minestrone
50 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Bouillabaisse
1 Std.
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min