Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 hart gekochte Eier
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
-
1
TL Paprika edelsüß
nebo 1 TL Paprika rosenscharf - 1 Prise Safranfäden
- 150 g Seehechtfilet, in Stücken
- 4 Stücke Surimi
- 1500 g Fischfond
-
½
TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fischbrühe - 25 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 2 Dosen Venusmuscheln im eigenen Saft (à ca. 120 g)
- 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, in Stücken (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 406 kJ / 98 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Irish Stew
1h 30min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1h 5min
Garnelen-Eintopf
45min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Andalusische Fischsuppe
50min
Mallorquinische Fischsuppe
35min