Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 hart gekochte Eier
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
-
1
TL Paprika edelsüß
nebo 1 TL Paprika rosenscharf - 1 Prise Safranfäden
- 150 g Seehechtfilet, in Stücken
- 4 Stücke Surimi
- 1500 g Fischfond
-
½
TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fischbrühe - 25 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 2 Dosen Venusmuscheln im eigenen Saft (à ca. 120 g)
- 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, in Stücken (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 406 kJ / 98 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geflügelleber-Pastete
1h 10 min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 Min
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 λεπτ.
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Kokosnuss-Pistazien-Kuchen
1h 10 min
Mallorquinische Fischsuppe
35min