Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 75 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Artischockenherzen, (425 g), abgetropft, geviertelt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 EL Olivenöl
- 150 g Weißwein
- 4 Saiblingsfilet, mit Haut (à 175 g), quer halbiert
- 10 Prisen Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 50 g Mehl
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1675 kJ / 400 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1 Std.
Grünspargel-Laksa
30 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Schwarze Linguine
45 min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 Std.
Salsa Verde
10 Min