
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 75 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
- 1 Dose Artischockenherzen (425 g), abgetropft, geviertelt
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 EL Olivenöl
- 150 g Weißwein
- 4 Saiblingsfilet mit Haut (à 175 g), quer halbiert
- 10 Prisen Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 50 g Mehl
- 6 Stängel Basilikum abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 400 kcal / 1675 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 14 g
Alternativní recepty
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1hod. 10min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1hod.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Fisch-Piccata
1hod.
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1hod.
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1hod.
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min