Zařízení & příslušenství
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
400 gramů celeru, bulvy na kousky
-
100 gramů blaťáckého zlata na kousky
-
1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
2 špetky soli
-
1 polévková lžíce čerstvé plocholisté petrželky nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
8 g
Kalorie
437 kJ /
104 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Řekni sýr
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min.
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min.
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
4hod. 10min.
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Makové houstičky s chorizem
2hod. 30min.
Citrónové máslo s petrželí
50min.
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min.
Kuřecí salát se špaldou
1hod. 15min.
Thajská polévka s krevetami
30min.
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.