Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 400 gramů celeru, bulvy, na kousky
- 100 gramů blaťáckého zlata, na kousky
- 1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce čerstvé plocholisté petrželky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus s pečenou paprikou
5min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 min
Restované hříbky s česnekem
20min
Hedvábné brokolicové pyré
30 min
Okurkový salát s mortadellou
10min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Celerové ragú s mandlemi
45 min
Masové kuličky s mandlemi a chilli
30 min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Pizza bianca s rukolou
1sa 35 dk