Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 400 gramů celeru, bulvy, na kousky
- 100 gramů blaťáckého zlata, na kousky
- 1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce čerstvé plocholisté petrželky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1 Std.
Restovaná šalotka (350 gramů)
Keine Bewertungen
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1 Std.
Krůtí roláda s olivami a zeleninová quinoa
50 min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 Std.
Citrónový meringue páj
3 Std.
Ryba po řecku
35 min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 min
Chřestový salát s mangem
35 min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 min
Dýňový hummus
1 Std.