Zařízení & příslušenství
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
400 gramů celeru, bulvy na kousky
-
100 gramů blaťáckého zlata na kousky
-
1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
2 špetky soli
-
1 polévková lžíce čerstvé plocholisté petrželky nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
8 g
Kalorie
437 kJ /
104 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Řekni sýr
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Houbový Stroganoff
30min.
Houbové quinotto
30min.
Zapečená vařená zelenina se sýrovou omáčkou
40min.
Salát romanesco
1hod. 45min.
Špagety s chřestovou omáčkou
55min.
Hedvábné brokolicové pyré
30min.
Quinotto s krevetami a chřestem
30min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Baleárská omáčka
15min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min.
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40min.