
Zařízení & příslušenství
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
400 gramů celeru, bulvy na kousky
-
100 gramů blaťáckého zlata na kousky
-
1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
2 špetky soli
-
1 polévková lžíce čerstvé plocholisté petrželky nasekané
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
104 kcal /
437 kJ
Protein
8 g
Tuk
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Řekni sýr
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45min
Dračí krev
20min
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Holandská omáčka
15min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Žádné hodnocení
Pórkovo - bramborový nákyp
1hod. 30min
Masové kuličky s polentou
Žádné hodnocení
Krémová polenta s pórkem
1hod. 5min
Krůtí roláda s noky z hráškového pyré
35min
Holandská omáčka
15min
Bramborovo-dýňová kaše
35min
Špenátová roláda s uzeným lososem
50min