Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 400 gramů celeru, bulvy, na kousky
- 100 gramů blaťáckého zlata, na kousky
- 1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 2 špetky soli
- 1 polévková lžíce čerstvé plocholisté petrželky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Chřestovo-sýrový quiche
1 Std. 10 Min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16h 40min
Krůtí kuličky se špenátem
40 min
Tilápie s červeným kari
40 min
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35 min
Béarnská omáčka
20 Min
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15 min
Kořeněná dýňová granola (bez cukru)
2h 25min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35 min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 Min
Bazalkové pesto
10 Min