Zařízení & příslušenství
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
400 gramů celeru, bulvy na kousky
-
100 gramů blaťáckého zlata na kousky
-
1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
2 špetky soli
-
1 polévková lžíce čerstvé plocholisté petrželky nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
8 g
Kalorie
437 kJ /
104 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Řekni sýr
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hummus s medvědím česnekem
15min.
Zeleninový vývar se zázvorem
4hod. 15min.
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50min.
Hedvábné brokolicové pyré
30min.
Dip ze sýru feta se zeleninou
15min.
Okurková raita s mátou
25min.
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
4hod. 45min.
Polévka z batátů s rybími kousky
40min.
Hovězí kofty s fetou
1hod. 20min.
Quinotto s krevetami a chřestem
30min.
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min.
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2hod.