
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 250 g di acqua
- 50 g di aceto
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 70 g di olive nere denocciolate
- 250 g di vino rosso
- 100 g di polpa di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 315 kcal / 1318 kJ
- Protein
- 32.3 g
- Tuk
- 20.2 g
- Sacharidy
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio alla mediterranea
50min
Cinghiale in umido
1hod. 45min
Coniglio in porchetta
1hod. 20min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1hod. 10min
Coniglio stufato
1hod. 10min
Trippa in umido
1hod. 10min
Coniglio ai funghi
1hod. 10min
Coniglio in umido
1hod. 25min
Coniglio all'appetitosa
1hod. 10min
Coniglio ai carciofi
1hod. 25min
Arrosto di vitello con carciofi
1hod. 5min
Coniglio alla siciliana
1hod. 20min