Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 250 g di acqua
- 50 g di aceto
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 70 g di olive nere denocciolate
- 250 g di vino rosso
- 100 g di polpa di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 20.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Coniglio in umido
1h 25min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio alla mediterranea
50min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio ripieno ai carciofi
1 Std. 40 Min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min