Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 250 g di acqua
- 50 g di aceto
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 70 g di olive nere denocciolate
- 250 g di vino rosso
- 100 g di polpa di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 20.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fegato alla veneziana
35 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Cinghiale in umido
1h 45 min.
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Coniglio alla mediterranea
50 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min