Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Palatschinkenteig
- 250 g Milch
- 100 g Weizenmehl, glatt
- 10 g Mineralwasser
- 3 Eier
- ¼ TL Salz
Fleischfüllung
- 70 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 120 g Karotten, in Stücken
- 170 g Kohlrabi, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Olivenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- 250 g Faschiertes (vom Rind)
- 170 g passierte Tomaten
- 20 g Tomatenmark
- 60 g Rotwein
- 2 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- Olivenöl, etwas mehr zum Ausbacken
Béchamel und Schnittlauchsauce
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Gouda, in Stücken
- 30 g Butter
- 30 g Weizenmehl, glatt
- 250 g Milch
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Sauerrahm
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- 4 EL frischer Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2985 kJ / 712 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Topfenpalatschinken
1h 30min
Wurstknödel
1h 20 min.
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1 Std. 40 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Mohnnudeln
1h 30min
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Grammelknödel
1h 30min
Fleischstrudel
2h
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2h
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50min
Spargel Cordon Bleu mit Sauce Tartare
1h
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min