Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Wasser
- 1500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Schalotten, halbiert
- ½ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 TL Senf
- 5 EL Essig
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert
- 1 EL Öl zum Braten
-
100
g Vogerlsalat, geputzt
nebo 1 Bund Brunnenkresse, Blättchen abgezupft - 5 - 7 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1677 kJ / 400 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Kräutertopfen
15 Min
Risi-Bisi
30 min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40 min
Karfiol mit Butterbröseln
40 min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3h 10min
Frittaten
30 min
Budapester Wurstsalat
20 min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Erdäpfelsalat
55 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min