
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Wasser
- 1500 g Erdäpfel, speckig geschält, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Schalotten halbiert
- ½ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 TL Senf
- 5 EL Essig
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert
- 1 EL Öl zum Braten
-
100
g Vogerlsalat geputzt
nebo 1 Bund Brunnenkresse Blättchen abgezupft - 5 - 7 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 400 kcal / 1677 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräutertopfen
15min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1hod.
Semmelknödel
50min
Salat mit Speck und Apfel
20min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min
Spicy Potato Wedges
50min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40min
Käsespätzle
45min
Erdäpfelsalat
55min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2hod. 40min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3hod.