Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
TM5 TM6

Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck

3.6 (36 hodnocení)

Suroviny

  • 800 g Wasser
  • 1500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Scheiben (5 mm)
  • 200 g Schalotten, halbiert
  • ½ TL Salz
  • 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
  • 2 TL Senf
  • 5 EL Essig
  • 200 g durchwachsener Speck, geräuchert
  • 1 EL Öl zum Braten
  • 100 g Vogerlsalat, geputzt
    nebo 1 Bund Brunnenkresse, Blättchen abgezupft
  • 5 - 7 EL Olivenöl

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1677 kJ / 400 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
39 g
Tuk
22 g
Vláknina
7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty