Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Wasser
- 1500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Schalotten, halbiert
- ½ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 TL Senf
- 5 EL Essig
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert
- 1 EL Öl zum Braten
-
100
g Vogerlsalat, geputzt
nebo 1 Bund Brunnenkresse, Blättchen abgezupft - 5 - 7 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1677 kJ / 400 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Budapester Wurstsalat
20 Min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min
Erdäpfelsalat
55min
Gebackene Speckknödel
50min
Saiblingsfilets in Erdäpfelkruste mit Frühlingskräutersauce
50min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 Std. 45 Min
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Kärntner Kasnudln
1sa 45 dk
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Rindsrouladen
1hod. 30min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h