Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů čerstvého koriandru
- 80 gramů čedaru, na kousky
- 200 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 1 - 2 červené chilli papričky, čerstvé, bez semínek
- 20 gramů olivového oleje
- 20 gramů rajčatového protlaku
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 500 gramů mletého krůtího masa
- 1 - 1 ½ čajové lžičky mleté papriky
- ½ čajové lžičky chilli, prášku
- 1 čajová lžička mořské soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 150 gramů sterilované kukuřice, okapané
- 400 gramů konzervovaných fazolí kidney bean, okapaných
- 100 gramů vody
- 250 gramů rýže basmati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 39.8 g
- Sacharidy
- 44.2 g
- Tuk
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientální kuře v jogurtu
40min
Karibské kari
45min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min
Paprikový guláš na červeném víně
1 Std. 25 Min
Kuřecí ragú
50min
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min
Indické kuřecí kari s chilli papričkou
25min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min