
Zařízení & příslušenství
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
Příprava 20min
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
těstovin typu fussili500 gramů
-
soli plus navíc na přípravu těstovin1 čajová lžička
-
vody plus navíc na přípravu těstovin200 gramů
-
goudy na kousky200 gramů
-
stroužky česneku2
-
sekaných rajčat v plechovce (1 plechovka)380 - 400 gramů
-
smetany, min. 30 % tuku200 gramů
-
zakysané smetany, 12 % tuku200 gramů
-
mletého černého pepře1 čajová lžička
-
provensálského koření1 ½ čajové lžičky
-
rajčatového protlaku50 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty2 čajové lžičky
-
rajčat na 3mm plátky4 - 5
-
tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě (každá 180 gramů), scezeného3 konzervy
-
červené cibule na 2mm plátky1 - 2
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
666.7 kcal /
2791.2 kJ
Protein
40.3 g
Tuk
24.2 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
13.3 g
Sodík
1657.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Zapékáme!
10 recept
Česká republika
Česká republika